info@filipposbc.gr / 6932335069
info@filipposbc.gr / 6932335069

Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού & Ιματισμού η GSA

H ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την GSA.  Η κορυφαία εταιρεία θα αποτελέσει για την αγωνιστική σαιζόν 2021-22 τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού της ανδρικής ομάδας και όλων των τμημάτων υποδομής του Αθλητικού Κολλεγίου.   

Η GSA ιδρύθηκε το 2008 και με έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πάνω από 35 χώρες παγκοσμίως, εφαρμόζει τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και την κατασκευή των προϊόντων της, παράγοντας αθλητικό υλικό υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη και την τεχνολογία. 

Στις μεγάλες συνεργασίες της συγκαταλέγεται αυτή με τον Greek Freak Giannis Antetokounmpo, ενώ σήμερα ”ντύνει”, εκτός των άλλων, κορυφαίες ομάδες στο ευρωπαικό μπάσκετ, όπως την ΚΑΕ Ολυμπιακός, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τη Zalgiris Kaunas.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο μπασκετικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα πορευτεί χέρι χέρι με μια εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η GSA.  Είμαστε δε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια πιο ολοκληρωμένη, πολυεπίπεδη και αμοιβαίως επωφελή συνέργεια, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.