info@filipposbc.gr / 6932335069
info@filipposbc.gr / 6932335069

Η SYNGENTA στο πλευρό του Φιλίππου για έβδομη χρονιά

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία SYNGENTA. Η εν λόγω πολυεθνική, γνωστή για την καινοτομία της, δραστηριοποιείται στον τομέα της γεωργίας και πιο συγκεκριμένα σε αυτόν της φυτοπροστασίας και των σπόρων και θα συνεχίσει ως ΧΟΡΗΓΟΣ του ανδρικού τμήματος για τη σεζόν 2023-24.

Η συνεργασία μας με την SYNGENTA μπαίνει αισίως στον όγδοο χρόνο της, βαδίζοντας χέρι χέρι με την ομάδα μας στα μονοπάτια της Γ’, Β΄ και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι της SYNGENTA έχουν αγκαλιάσει το έργο μας, εκτιμώντας τον αθλητικό του χαρακτήρα και τις κοινωνικές του προεκτάσεις, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους κι αισιόδοξους για το μέλλον του μπασκετικού Φιλίππου. Στόχος μας είναι η δημιουργία πολλών τέτοιων μακροχρόνιων κι επωφελών σχέσεων, οι οποίες αναμφισβήτητα συντελούν στη βιωσιμότητα του εγχειρήματός μας.

Το προφίλ της SYNGENTA

Ανοδική πορεία με οδηγό την καινοτομία και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η SYNGENTA είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της γεωργίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της Φυτοπροστασίας και των Σπόρων. Η φιλοδοξία της είναι να βοηθήσει και να θρέψει τον κόσμο με ασφάλεια, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη. Στόχος είναι να βελτιώσει τη βιωσιμότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια της γεωργίας με τη χρήση τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης και καινοτόμες λύσεις καλλιέργειας.

Οι τεχνολογίες της επιτρέπουν σε εκατομμύρια καλλιεργητές, σε όλον τον κόσμο, να αξιοποιούν καλύτερα τους περιορισμένους γεωργικούς πόρους.  Συμπληρώνει τις συμβατικές τεχνολογίες με ενισχυμένο πορτοφόλι βιολογικών και ψηφιακών λύσεων, για να βοηθήσει τους παραγωγούς να φροντίσουν τις καλλιέργειές τους με σεβασμό στο περιβάλλον και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας σχετικά με τον τρόπο παραγωγής των τροφίμων.

Η SYNGENTA αποτελεί μέλος του Ομίλου Syngenta Group με 49.000 ανθρώπους να δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες, με σκοπό να μετασχηματίσουν τους τρόπους καλλιέργειας. Μέσα από το Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης, δεσμεύεται να επιταχύνει την καινοτομία για τους καλλιεργητές και το περιβάλλον, αγωνιζόμενοι για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από τη γεωργία, βοηθώντας τους ανθρώπους να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς, καθώς και να συνεργάζονται εποικοδομητικά.

Η SYNGENTA HELLAS έχει 150 εργαζόμενους στις εξής δραστηριότητες: Φυτοπροστασία, Σπόροι Μεγάλης Καλλιέργειας, Σπόροι Κηπευτικών και προϊόντα Δημόσιας Υγείας. Επίσης, το εργοστάσιο προϊόντων φυτοπροστασίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, με νέες επενδύσεις 10 εκ. ευρώ συνεχίζει τη συσκευασία και τυποποίηση με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η SYNGENTA HELLAS συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της πορεία στην Ελληνική αγορά προϊόντων Φυτοπροστασίας και Σπόρων, αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία από την αφοσίωση των ανθρώπων της, την στήριξη των πολύτιμων συνεργατών της και την εμπιστοσύνη του Έλληνα παραγωγού. Η αυξητική αυτή πορεία συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης αλλά και της πανδημίας, στη διάρκεια της οποίας με αυστηρά μέτρα κατάφερε να διατηρήσει ακέραιη τη σωματική και την ψυχική υγεία των ανθρώπων μας.

Το όραμά της είναι να παραμείνει ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης για κάθε εμπλεκόμενο στη διατροφική αλυσίδα, για μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη γεωργική παραγωγή που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.