info@filipposbc.gr / 6932335069
info@filipposbc.gr / 6932335069

Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, αλλάζει σελίδα….

Η Διοικούσα Επιτροπή του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας παρουσιάζει με χαρά την καινούργια ιστοσελίδα του τμήματος. Στα πλαίσια των καινοτομιών που ήδη έχουν ήδη παρουσιαστεί η αλλαγή της ιστοσελίδας ως μέσο παροχής πληροφοριών, ενημέρωσης και δυναμικής προβολής των δραστηριοτήτων της ομάδας, αποτελούσε το επόμενο βήμα για την ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας του τμήματος.
Ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας από σήμερα έχει ένα νέο, μοντέρνο, δυναμικό, πολυχρηστικό και ταυτόχρονα ισχυρό διαδικτυακό τόπο.

Το website μπορεί να πλοηγηθεί και να διαβαστεί άριστα από φορητές συσκευές (smartphones & tablets), όπως ακριβώς επιβάλλεται σήμερα. Ο κώδικάς του ευνοεί την εύκολη εύρεσή του, άρα και την επιτυχημένη παρουσία του στις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, είναι προσβάσιμο και φιλικό σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η όλη δομή του website βασίζεται σε λογισμικό ειδικά κατασκευασμένο για αθλητικά σωματεία κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο προβάλλοντας σωστά την ομάδα και εξυπηρετώντας τις ανάγκες της.

Το νέο site έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από το «Porcupine Colors” ένα web design & development studio που είναι το δημιουργικό πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου, τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα και την προσπάθεια της.