info@filipposbc.gr / 6932335069
info@filipposbc.gr / 6932335069

Το Σάββατο 4/9 (17:00) ο Φίλιππος με Καρδίτσα

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα για την αγωνιστική σαιζόν 2021-22 δίνει το Σάββατο 4/9 στις 17.00 η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ αντιμετωπίζοντας την πολύ φιλόδοξη και φέτος ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας, η οποία αγωνίζεται κι αυτή στην Α2, για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. 

Μετά από μόνο 2 εβδομάδες προετοιμασίας, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες, οι παίκτες μας καλούνται να μπουν στο γήπεδο, όντας φυσικά σε πολύ πρώιμο στάδιο αγωνιστικής ετοιμότητας.  Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον νικητή του γειτονικού ντέρμπι ΓΣ Ελευθερούπολης- ΕΑ Καβάλας που διεξάγεται την ίδια ώρα στην έδρα της πρώτης.

Η γενική είσοδος κοστίζει 5€, ενώ ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα διατίθενται και στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα για όποιους θέλουν να προμηθευτούν.  

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου 6μηνου.  Η είσοδος σε ανήλικους 12-17 ετών επιτρέπεται με αρνητικό PCR 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών, ενώ για τους κάτω των 12 ετών απαιτείται αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα μετά από 18 περίπου ημερολογιακούς μήνες είναι γεγονός!  Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν τις προσπάθειες του συνόλου του Χριστόφορου Κουρουζίδη, το οποίο αποτελεί ένα κράμα εμπειρίας (με την παραμονή του βασικού κορμού) και νεανικού ενθουσιασμού με την προσθήκη 4 νέων αποκτημάτων, κάποιοι εκ των οποίων διεθνείς (Ιατρίδης) και με εμπειρία από την Basket League (Ιατρίδης, Γαρέζος)

Διαιτητές του αγώνα ορίστικαν οι κ.κ. Τζιρτζιμάλης-Αγραφιώτης-Λουλουδιάδης